Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 22:52 - Кравето мляко съдържа - гной, бактерии, хормони на растежа, протеини, антибиотици, пестициди, холестерол и диоксин -Робърт Коен
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 1583 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2015 20:29


Не е хубаво ежедневно да приемате естроген , прогестерон, пролактин, мелатонин, окситоцин; мога да продължавам и да изброя 59 различни хормона във всяка глътка мляко. Точно това е млякото – една система за доставяне на хормони във вашето тяло.
9-те милиона крави в САЩ в по-голямата си част, не са здрави. Половината крави от стадата в САЩ са инфектирани с вируса левкемия бовина (bovine leukemiavirus), половината от кравите са инфектирани с болест, наречена болестта на Крон, която е причинявана от една бактерия, наречена mycobacterium paratuberculosis, от която 40 милиона американци са засегнати със синдрома на раздразнените черва. Всеки човек с болестта на Крон дава положителен тест за бактерията mycobacterium paratuberculosis. 

До последния човек! 100 процента!
И това е публикувано през още през 1965 г.

Хиляди изследвания, публикувани в научни вестници и списания, с хиляди отделни подкрепящи се доказателства показват, че млякото изобщо не помага на човешкото тяло. Ние пием телесни течности от болни животни.
90% от млякото е казеин.  Когато казеинът се извлече от млякото, той всъщност е едно лепило, използвано да залепя лепенки върху бирени шишета. Той е едно лепило, използвано във вашите мебели. Когато приемате казеин – това лепило от млякото, тялото ви вижда този чужд протеин и произвежда хистамини, които накрая стават на слуз - ето защо млякото е слузoобразуващо.
Хората обаче трябва да се научат да четат малките надписи на стоките. Ако видите думата “казеин” в какъвто и да е вид или форма, като казеинат например – това е мляко от крави – не го яжте.
Акне Кравите се доят преди да родят и това мляко е различно – това е мляко, съдържащо андрогени .    Тези андрогени стимулират мастните жлези, които са жлезите, причиняващи акне и черни точки. Тийнейджърските пъпки се подобряват в секундата, в която спрем да консумираме мляко. Отнема 2 седмици и акнето изчезва. Така че откриваме връзка между млякото и много човешки заболявания. И аз не съм първият, който твърди това – д-р Спок твърдеше това. Д-р Спок продаде 75 милиона бройки от книгата си за отглеждане на деца. Единствената книга, която е продавана повече в историята е Библията. Д-р Спок казваше, че никой човек на средна възраст, дете или възрастен няма нужда от кравешко мляко – това е измама от страна на правителството, за да поощрява консумацията на мляко.
Диабет Ако решите да разгледате диабета, разгледайте New England Journal of Medicine, 31 Юли, 1992 г. (журнала за медицина на Нова Англия) –точно може да проверите това! Там се казва, че волският серум лактобумин (bovine serum lactobumin) е един активиращ механизъм за инсулин зависещия диабетов мелит.
Болести  причинявани от продължителна употреба на мляко 1 .Рак на гърдата Кои страни имат най-висок процент от болни от рак на гърдата?  Номер 1 в това отношение е Дания, следвана от Норвегия, следвана от Холандия, следвана от Швеция – страни с най - висока  консумацията на мляко.
2 . Сърдечни болести Дания, Норвегия, Холандия и Швеция –
При рака на гърдата и при всеки вид рак, хиляди неща могат да причиняват рак, но едно нещо го кара да расте.
Единственото нещо, което го кара да расте е най-мощният хормон на растежа, който тялото ви произвежда, наречен инсулин растежен фактор. 
И забележително – най-голямото чудо на науката на природата е, че този хормон в кравешкото тяло и в човешкото тяло е идентичен. 
Всъщност, от около 4 700 различни видове бозайници и стотици милиони различни протеини в природата, има само един хормон в цялото животинско царство, който е идентичен между два биологични вида –човешкият и кравешкият инсулин растежен фактор –1, който е бил наречен ключовият фактор в растежа и разпространението на рака на гърдата, рака на белите дробове, рака на простатата- всеки случай на рак при хората.
Млечната индустрия твърди разбира се, че всичките тези хормони се унищожават по време на пастьоризацията и че те не се усвояват от хората, употребяващи продуктите и.
Знаем, че това не е вярно!!!
Нека анализираме това изявление, защото може би те са прави, а ако са прави, това значи, че кърменето не работи.  Така че, ако си мислите, че кърменето не работи, тогава давайте и пийте кравешко мляко, но ако поради някаква малка вероятност си мислите: Е, кърменето може би наистина работи, тогава чрез пиенето на млякото на кравата, вие кърмите и приемате хормоните и то по един много ефективен начин, по-ефективен дори от този на природата.
Но в случая с кравешкото мляко, ние сме задминали природата – ние имаме краве мляко, където обикновено тези протеини са се разложили много бързо. Ние хомогенизираме млякото – с други думи, ние създаваме мастни молекули между 10 и 100 пъти по-малки от нормалните.
Поемаме много повече от тях – 473 мл. мляко може да съдържат трилиони малки мастни молекули. Те обхващат и защитават тези хормони, повечето от които са разбира се разрушени.  Така че сега разполагаме с механизъм, чрез който увеличаваме количеството от този мощен хормон в телата ни и където той обикновено се разлага за по-малко от секунда или две, а сега остава активен до 30 минути.
Когато той намери съществуващ рак, което също е често срещано нещо – това е механизмът на включване на рака. 
И ето защо нации, които пият най-големи количества мляко и ядат най-много сирене, са тези с най-високи нива на всеки човешки вид рак.
Нека само разясним за консумиращите мляко, кои продукти съдържат в себе си тези хормони. Защото не само млякото ги съдържа, а всичко което произлиза от него.
Всичко, което произлиза от млякото съдържа тези хормони: сирене, кашкавал,  краве масло, сметана и т.н.  това е мляко. 

Когато използвате 9.5 килограма мляко, за да направите 450 грама краве масло, или 4.5 килограма мляко, за да направите 450 грама кашкавал, или 2.8 килограма мляко, за да направите 450 грама шербет.
Вие концентрирате хормоните, концентрирате диоксините, концентрирате наситените мазнини, за които знаем, че са вредни . 
Точно това е млякото и точно това са всички тези млечни продукти – концентрирани млечни продукти.
Townsend Medical Letter, което е докторско списание, писано от лекари за лекари и над 180 хиляди доктори го получават, в броя си от Май 1995 г., пише за кравето мляко, за симптомите, с които са били свързвани множество различни здравни проблеми – производство на слуз, загуба на хемоглобин, алергии, като номер 8, 9 и 10 от списъка бяха смяна на настроенията, депресия и раздразнителност. 
Замислете се за хора на средна възраст, бидейки склонни към криза, които изпитват смяна на настроенията, депресия и раздразнителност и много от тях смятат, че това е предизвикано от вирусът Епщайн-Бар (Epstein-Bar virus).  Смяна на настроенията, депресия и раздразнителност – вие приемате естроген всеки ден, с прогестерон (бел. пр. – женски хормон, участващ в цикъла на жените,бременността),  мелатонин (бел. пр. – хормон, съдържащ се в епифизната жлеза, който подобрява съня и е мощен антиоксидант) и всички тези женски хормони, които идват от бременни крави и цялото това нещо здраво ще ви оплеска. 
Дори не мога да ви кажа какво ще ви причини. 
Но зная, че ставаме много управлявани от хормоните, депресирани, със смяна на настроенията, депресия с  раздразнителност – просто откажете се от млечните продукти. Това наистина е едно лесно решение. 
Може да похарчите хиляди долари при вашия лекар и да вземете всякакви лекарства, и да давате риталин на децата си, но няма никаква нужда от това! 
Просто спрете да консумирате млечни продукти – тотално.
И се получават драстични резултати, особено при разстройство с дефицит на вниманието, аутизъм –  у деца, които изцяло спрат да приемат млечни произведения.

 Как прясното мляко предизвиква остеопороза ТУК  



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1388724
Постинги: 862
Коментари: 2788
Гласове: 4859
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930