Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2022 09:03 - Глобалистки тайни споразумения: Фондация Гейтс финансира инициативата на Клинтън да принуди развиващия се свят да зависи от Китай
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 577 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Глобалистки тайни споразумения: Фондация Гейтс финансира инициативата на Клинтън да принуди развиващия се свят да зависи от Китай

29.09.2022 г. / От Рамон Томей /


image

Съобщава се, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс финансира проект от Инициативата за достъп до здравеопазване на Клинтън (CHAI), който се стреми да направи развиващите се страни зависими от Китай за здравеопазване и медицински продукти.

Доклад на Натали Уинтърс от National Pulse разработи тази връзка. Според нея Фондация Гейтс е разрешила безвъзмездна помощ от 560 021 долара на CHAI през септември за изпълнение на 18-месечния проект. Гореспоменатата безвъзмездна помощ се стреми да „използва производствения капацитет в Китай, за да увеличи сигурността на доставките и да подобри предлагането на ключови здравни стоки в страните с ниски и средни доходи“.

Първоначално CHAI беше част от Фондация Клинтън, създадена от бившия президент Бил Клинтън. По-късно беше отделена в отделна организация през 2010 г. Челси Клинтън, дъщерята на бившия президент, се присъедини към борда на CHAI година по-късно през 2011 г.

Въпреки че фондацията на Гейтс не разкрива никакви подробности за това как да се постигне тази цел, безвъзмездната помощ определено ще повиши производствените възможности на комунистическата нация и ще накара развиващите се страни да разчитат на Пекин за „ключови“ продукти за здравеопазване.

Китай беше обвинен, че участва в „дипломация на здравеопазването“, за да разшири влиянието си върху развиващите се нации по време на пандемията от коронавируса Ухан (COVID-19). Китайските продукти обаче често имат слаба ефикасност и са наситени с токсични химикали.

В един такъв случай през 2020 г. покойният бивш президент на Танзания Джон Помбе Магуфули нареди да се направи проверка на внесени тестови комплекти за COVID-19, след като проби от коза и лапа дадоха положителен резултат. Магуфули подозира, че може да се е случила „мръсна игра“ в лабораториите, където са обработвани тестовете за COVID-19.

 

Д-р Джон Нкенгасонг, директор на Африканските центрове за контрол и превенция на заболяванията , разкри в отговор на разследването, че гореспоменатите тестове са от Китай . Пекин изпрати дарените тестови комплекти на Танзания чрез фондацията Джак Ма, кръстена на основателя на китайския технологичен гигант Alibaba. (Свързани: Китай направи дефектни тестови комплекти за коронавирус за Танзания, разкрива CDC за Африка. )

Фондация Гейтс създава тесни връзки с Пекин

Въз основа на безвъзмездната помощ, разкрита от National Pulse , изглежда, че фондацията, създадена от съоснователя на Microsoft Бил Гейтс , се стреми да помогне на Китайската комунистическа партия (ККП) в създаването на глобална държава за наблюдение на здравеопазването.

Стигна се дори до момента, в който технократът пое сметката за усилията да подмами учените да работят за комунистическата страна чрез грантове. Доклад от юли,  също написан от Winters, обяснява това.

Безвъзмездна помощ от юни 2022 г. от фондацията беше изпратена до Центъра за изследване на чуждестранни таланти към китайското Министерство на науката и технологиите . Безвъзмездната помощ от 100 000 щатски долара имаше за цел да „организира форум за готовност и реакция при пандемия, като платформа за мобилизиране на ресурси за подобряване на глобалното здраве и подкрепа на групите в неравностойно положение, които са непропорционално засегнати от пандемии“.

Гореспоменатият форум е свързан с Zhonggancun Forum, технологична конференция, базирана в китайската столица, спонсорирана от ККП. Високопоставени служители, включително върховният китайски лидер Си Дзинпин, често служат като оратори на форума.

Преди отпускането на безвъзмездната помощ, ККП е била критикувана за това, че използва своите научни и технологични програми, за да примами западни учени далеч от родните им страни. Това начинание, известно като Плана за хиляда таланта, подмами учените да проведат изследвания за напредъка на Пекин в областта на науката и военните.

Няколко американски изследователи, участвали в начинанието, бяха обвинени от Министерството на правосъдието на САЩ , че не са разкрили финансови връзки с ККП, въпреки че са получавали средства от американските данъкоплатци.

Чарлз Либер, бивш ръководител на катедрата по химия на Харвардския университет , беше един такъв професор. Той беше обвинен, че е излъгал американските власти за връзките си с Технологичния институт в Ухан , докато все още е работил в Харвард. Голямо жури обвини Либер през юни 2020 г. и той беше признат за виновен в шест престъпления през декември 2021 г.

CommunistChina.news има още истории за връзките на фондация Гейтс с Пекин.

Гледайте това видео, което говори за това как бившият президент Бил Клинтън позволи на Китай да проникне в САЩ  по време на неговия мандат.

 

 

Това видео е от канала GalacticStorm на Brighteon.com .

Още свързани истории:

Демократите, включително Адам Шиф, главният измамник на „Russiagate“, се срещнаха с китайска група, която се стреми да повлияе на политики, благоприятни за Пекин.

БОМБА: Нелегалният имейл сървър на Хилъри Клинтън беше хакнат от китайски шпиони, разкривайки тайните на Америка пред комунистическите врагове.

Голямото жури обвини професор от Харвард в лъжа за получаване на финансиране от комунистически Китай.

„Дълбоко тревожните“ връзки на Бил Гейтс с Китай: откъс от „Red-Handed“ от Питър Швайцер.

Бил Гейтс финансира пряко пандемията от COVID, като насочи безвъзмездни средства към Китай.

Източниците включват:

TheNationalPulse.com 1

Breitbart.com

TheNationalPulse.com 2

Brighteon.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. morskipesni - Не са нужни ИЗБОРИ- казват някои АТЛАНТИЦИ-направо да им даваме държавата (си)!
03.10.2022 10:36
Налага се да кача копи-пейст, за да запозная българите с този наш "интелигент"

Казва се Кабакчиев и ето неговото мнение относно изборите, българите, ЕС-Брюксел. Става дума за свръхпредател!, изменник! като ВСИЧКИ БГ-АТЛАНТИЦИ. Удивете се!

" Какво показват вчерашните избори?
Автор: kkabakciev Категория: Технологии
Прочетен: 41 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09:03
Те показват най-вече следното. За да си успешен политик в България, трябва да си върховен простак и отявлен крадец. С други думи, българската популация в мнозинството си е проста, корумпирана и крадлива. Ето защо тази така наречена държава трябва да бъде разпусната и предадена за управление на Гърция - или направо на Брюксел. Нали ЕС е като една държава. Когато дадена популация в нея не може да управлява територията си според принципите и законодателството на Цивилизования свят и ЕС, такава "държава" би трябвало да бъде разформирована и предадена за управление другиму. "

Наложи се да коментирам при него следното- ако като всички "атлантици" не го е затрил:

"Обиждаш Народа си, долно копеле? Който те е откърмил? Майка ти е проста, баща ти е боклук, понеже са те пратили някъде за диплома. Пази Боже сляпо да прогледа. За предателство пред Държавата и Земята си, трябва да бъдеш окачен на въжето, на минутата."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738380
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031