Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2012 02:13 - ЕДИН ОБИКНОВЕН РАЗКАЗ ЗА ЕДНА НЕОБИКНОВЕНА ЛЮБОВ
Автор: peeva1950 Категория: Хоби   
Прочетен: 4600 Коментари: 1 Гласове:
2



image

Получих разрешение да публикувам в блога си този ПРЕКРАСЕН РАЗКАЗ,  посветен на моята скромна персона. Автор: Атанас ДИМИТРОВ Редактор: Петранка МИЛЕВА   " ЕДИН обикновен РАЗКАЗ за ЕДНА НЕОБИКНОВЕНА ЛЮБОВ " !

imageот policai » 01 Ное 2012, 11:49

Аз съм : http://www.policexpert.com/ ! През 1985 година бях Инспектор в Паспортна служба на РДВР Михайловград, (сега Монтана, бел. Автора). Ех, какви години бяха по времето на Социализма в България...  34 годишен мъж, Майор от Народната милиция! Красавец с хубава, гъста катранено-черна коса, с една Майорска звезда на пагоните, с голямо самочуствие, завършил Академията на МВР в Симеоново и Академията на МВД-СССР за ръководни кадри на МВР в Ленинград  (Сега Сант Петербург)  - Русия, (бел. Автора). 

Всяко лято имаше командировани Милиционери на морето за охрана през Активния туристически сезон! БАТО плащаше, а Милиционерите, хем вършеха работа, хем почиваха! И…, така, през м. Юли, бях командирован в  гр. Несебър! Сутринта в 08,00 ч. на Оперативка в РДВР-МВР Бургас Началника на ОООР  Полковника Генчо Ангелов, ни правеше разпределение, кой, къде  и с кой екип ще работи!

През Този, хубав, слънчев, летен ден бях разпределен в Морската градина в гр.  Бургас като Паспортен специалист, да проверявам хилядите почиващи руски туристи! Тя, скъпи ми читателю, Паспортната проверка на чужденец, не е никак просто нещо. Освен, че проверявахме паспортите, водехме и Разузнавателни беседи с чужденците, за евентуални проблеми при пребиваването им в България! У одной скамейку, сидели, обой парни с девочка-руские туристы, а на съседната пейка две наши красиви българки на средна възраст! Бях със старшината Христо от Бургас. Сказал руские:

-          Пожалуйста, покажите Вашии Загран паспорти, для проверку! Те се смутиха, а Девочката започна да крещи и псува на руски език. Разбрах, че не носят паспортите със себе си, а са в хотела им! Както руснаците се караха и викаха, от съседната пейка дойде едната от девойките и на  прекрасен руски език  ги попита:

-          Что случилось?

Мекият й и спокоен глас ги респектира и те млъкнаха!

Българката ми обясни:

-          Другарю Майор, забравили са си документите в хотела!

Предлагат, да отидете, до близкия хотел, за да Ви ги покажат! Тръгнахме към хотел „Парк.” Поканих жената, да дойде с нас, за да я ползвам, за поемно лице, ако се стигнеше до Акт на руснаците! Тя беше с Прекрасни Зелени очи, облечена с лятна синя рокля и бели  сандалети с високи токчета! В Рецепцията на хотела ни казаха,че руснаците пребивават в хотела и, че снощи са били пияни! Благодарих на двете девойки,че дойдоха с нас за поемни лица ! По пътя, Зеленооката ми разказа, че са на Партийна школа и, че мъжът и е Милиционер-Дознател! Поканих двете девойки да почерпя по кафе под чадърите на  близкото заведение „Чадъра!” На масата, разбрах,че зеленооката се казва ПЕПИ и на майтап,смеейки се я попитах, мога ли да я наричам ПИПИ! Тя се засмя и каза,че не е Пипи, дългото чорапче, а е Петранка. Не бях виждал никога толкова  прекрастни Зелени очи! Омайваше ме нейният спокоен и нежен глас! Понеже, сервитьора закъсня с кафетата, дамите казаха, че,ще си тръгват, тъй като ще закъснеят за лекцията си в Партийната школа! Поканих Петранка, като моя преводачка, да се видиме след лекциите й, за да изпиеме кафето! КАЗАХ и, че в 16,30 часа, ще я чакам в това заведение, под големия ЧАДЪР! Така се запознах с Пипи дългото чорапче !...... СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ :

Последна промяна policai на 01 Ное 2012, 13:19, променена общо 1 път

image

 





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. policexpert - ОТ АВТОРА:
15.11.2012 15:06
РАЗКАЗВАМ,ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАИ,СЛЕДВАТ ПРОДЪЛЖЕНИЯ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: peeva1950
Категория: Хоби
Прочетен: 1356234
Постинги: 576
Коментари: 319
Гласове: 483
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031