Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2017 13:42 - Твърдението, че вируси, причиняват болестите, е измама и лъжа- д-р Щефан Ланка
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 1162 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През 2001 г. е издадена немската книжка “Ваксините - геноцид на третото хилядолетие” от Щефан Ланка и Карл Крафълд.
В нея те твърдят, че все още няма доказателство за нито един вирус. 
Предлагаме ви сензационното  интервю с д-р Ланка .
- Д-р Ланка, защо се поддържа идеята за съществуването на патогенни вируси, каквито според вас няма наистина?
- Ортодоксалните лекари имат нужда от парализиращ, изумяващ и убийствен страх от болести, причинявани от фантомни вируси. Тази нужда се основава на това да се навреди на много хора чрез ваксини и по този начин да си осигурят клиентела от хронично болни и боледуващи пациенти, които ще позволят да се прави всичко с тях.
Втората причина е, за да не трябва да признават, че напълно са се провалили в лечението на хроничните болести и че са убили и убиват повече хора в сравнение с броя на жертвите от всички войни досега.
 Ако не преодолеем това, ще бъдем унищожени от медицината.
Всеки практикуващ лекар осъзнава това, но малко от тях се осмеляват да говорят. Ето защо не е чудно, че сред практикуващите медицина има най-висок процент на самоубийства, доста изпреварващ останалите социални прослойки. 
- Не преувеличавате ли?
- Не, за съжаление!  Всеки, който отвори очите си, ще види нещата точно по този начин.  Айвън Илич е предупредил за това още през 1975 г. в своите анализи “Експроприация на здравето”.
Тази книга съществува и днес под заглавието “Медицинско възмездие” (Medical Nemesis).  Тук мога и трябва да спомена нашите публикации, тъй като ние сме първите, които правим подобно нещо и поставяме основния разкриващ въпрос към съвременната медицина, като сме документирали и обяснили последвалите признания. На нашите сайтове  www.klein-klein-aktion.de и  www.klein-klein-verlag.de ще откриете цялата информация по въпроса.
- Защо точно сега атакувате тази измама?
- Учих молекулярна биология.  По време на обучението ми аз доказах съществуването на първия вирус в морето -в морските водорасли. Това доказателство беше публикувано за първи път през 1990 г. в научна публикация.
Вирусът, чието съществуване доказах,се възпроизвежда във водораслите,може да ги напусне и да се самовъзпроизведе отново в други водорасли от този вид, без да има някакви отрицателни последствия, като този вирус няма никаква връзка с каквото и да е заболяване.  В 1 литър морска вода има над 100 милионавируси от различни видове.  Никой не е виждал биологична структура, която да прави нещо отрицателно. 
Основата на биологичния живот е единството, симбиозата и поради това няма основание за война и унищожение. Това може да хрумне само на болен и криминален мозък.
В процеса на обучението ми нито аз, нито други успяхме да намерим някъде доказателство за съществуването на вируси, които причиняват болести.
Движението “Клайн-клайн-акцион” (“Малки-малки-стъпки”) възникна тогава и вече пет години изисква от здравните власти  доказателства, като в крайна сметка получихме признанието и увереността, че няма доказателства за съществуването на вируси, които да причиняват болести, както и за ползата от ваксинирането. 
- Какви вируси има изобщо и какво правят те?
- Структури, които могат да се определят като вируси, са открити в много видове бактерии и в прости форми на живот, подобни на бактерии.  Те са константни елементи от живеещи заедно различни клетки в един общ клетъчен тип. Това се нарича симбиоза, която се случва в процеса на комбиниране на различни клетъчни видове и структури, извън която клетъчният вид се е появил като част от човека, животното и растението. Вирусите са съставни части на клетките, така както бактериите в нашите клетки подпомагат преноса на кислород.
Вирусите са съставни части на много прости организми, като например власинките на водораслите, както и на редица бактерии. Тези вирусни компоненти се наричат фаги.  Въпреки това, такива структури, които някой може да нарече вируси, никога не са наблюдавани при по-сложни организми, особено при хора, животни или растения.  За разлика от бактериите в нашите клетки - митохондриите, или бактериите в растенията - хлоропластите, които не могат да излизат извън пределите на клетката, поради участието им в метаболизма вирусите могат да излизат извън клетката, тъй като не участват в някакви важни за оцеляването процеси вътре в клетката.
Следователно вирусите са съставни части на клетката, които са предоставили своя метаболизъм на тази клетка и затова могат да я напускат. Извън пределите на клетката те помагат на други клетки при транспортирането на изграждащи и енергийни вещества. 
Никой никога не е наблюдавал нещо различно от това.  В действителност научно доказаната роля на вирусите при висшите сложни взаимодействия на клетките е да помага, да подкрепя и по никакъв начин да не разрушава.
Всъщност при заболяванията нито в болните организми, нито в телесните течности някой някога е наблюдавал или е изолирал структура, която може да се определи като вирус.
Твърдението, че съществуват вируси, които причиняват болести, е очевидна измама и смъртоносна лъжа.
- Това означава ли, че опасният  вирус на СПИН например също е само виртуален?
- Не само аз твърдя, че така нареченият ХИВ-вирус на СПИН никога не е бил научно доказан. Само се казва, че е доказан на базата на консенсус. 
Това важи и за т.нар. вирус на птичия грип.
Беше планирано да се извърши ваксиниране на населението срещу предполагаемия фантом - птичи грип.  Но нито е бил доказан такъв вирус, нито какъвто и да е друг, който да има някаква връзка с болестта. 
Такива вируси не съществуват. Точно както министърът призна за предполагаемото съществуване на СПИН вируса - се предполага, че такива вируси са доказани и следователно съществуват  благодарение на международен научен консенсус.
- Но вирусът на испанския грип, за който се твърди, че е убил десетки хиляди през миналия век, е бил пресъздаден генетично и също е доказан като вирус на птичи грип - така ли е?
- Това, което е било пресъздадено генетично,не е нищо друго, освен модел на генетична структура на грипен вирус. Самият грипен вирус никога не е бил изолиран. Никога не е изолирана и генетичната му структура.  Всичко, което е било направено, е да се мултиплицира генна структура, посредством биохимичния метод за размножаване. 
Въз основа на тези изкуствено създадени генетични структури, които се представят като вирусни, се правят компютърни модели на протеини, а от тях се реконструира и образът на целия вирус. 
- Каква е целта на всичко това?
- Подобно на предполагаемия вирус на едрата шарка, който не бе открит, не бяха открити и оръжия за масово поразяване при Саддам, които бяха причината за втората война в Ирак. Сега още веднъж се твърди, че съществуват някои смъртоносни вируси и е очевидно кои всъщност са терористите и кои са самоубийствените атентатори - всички, които участват във вирус-паниката и допринасят за нея! 
Разбира се, фармацевтичната индустрия е доволна от бизнеса с истерията около различните видове грип.
Всеки, който чака фармацевтичната индустрия да направи нещо за доброто на хората, ще чака напразно.
Всеки, който не се защитава, прави огромна грешка.                
Символ веруюто на модерния алхимик: „Към живия вирус прибавете поне десет токсина и… ще получите една одобрена ваксина.“  
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2014/04/05/jestokata-istina-za-humannite-ubiic-avtor-zahariada.1254129
Интервю с бивш създател на ваксини - Джон Раппопорт


Тагове:   СПИН,   ваксини,   вируси,   измама,


Гласувай:
41. kvg55 - Все пак при социялизма рахита, д...
06.08.2017 17:08
Все пак при социялизма рахита, детския паралич и туберколозата бяха премахнати. Тогава ни ваксинираха задължително. От ваксините съм с предубеждение само към ваксината срещу грип. От грипа няма спасение. Това, че фармацевтичната индустрия експлоатира невежеството на човечеството е вярно.
"международен научен консенсус" - науката съвсем е затънала в суеверие.
цитирай
2. elenkokoschkov - НАПРАВО СИ ХВЪРЛЯ БОБ
06.08.2017 21:17
kvg55 написа:
Все пак при социализма рахита, детския паралич и туберколозата бяха премахнати. Тогава ни ваксинираха задължително. От ваксините съм с предубеждение само към ваксината срещу грип. От грипа няма спасение. Това, че фармацевтичната индустрия експлоатира невежеството на човечеството е вярно.
"международен научен консенсус" - науката съвсем е затънала в суеверие.


С ЕДНА ДУМА -ШАРЛАТАНИЯ!
цитирай
3. goro6 - рахита, детския паралич и туберколозата
06.03.2020 01:58
са премахнати не заради ваксинациите, а защото липсваха обективните причини за появяването им. Д-р Хамер обяснява този факт. На ваксините се приписа заслугата. Фармацевничните картели знаят истината, но жажд9ата за печалби е по силна от нравдтвеността.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 979752
Постинги: 816
Коментари: 2019
Гласове: 3973
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31