Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2017 13:50 - ТРИДЕСЕТ ТАКТИКИ, ИЗПОЛЗВАНИ ОТ МЕДИЦИНСКОТО СЪСЛОВИЕ, ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВА ОБЩЕСТВЕНОСТТА-Нийл Милър
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 585 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.01.2017 13:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Всеки лекар по-скоро би позволил на колегата си да изтреби цял народ, отколкото да счупи оковите на професионалната етика като го издаде." Джордж Бърнард Шоу
  9. ГАДАТЕЛСТВО Когато медицинските и здравни институции не могат да обяснят причината за увреждането или смъртта, които възникват скоро след ваксинирането на детето, а простото отричане на факта не върши работа, те прибягват до маневрата гадателство. На практика официалната им позиция е, че „събитието (превод: неблагоприятна реакция след ваксинация – вж. маневрата „Евфемизми”) може да е свързано с латентна болест или състояние … или може случайно да е съвпаднало по време с ваксинирането”. С други думи, детето така или иначе е било обречено да се разболее или умре към момента на ваксинацията. Бившият директор на Здравния департамент на Охайо и други здравни институции наричат случаите на увреждане или смърт след ваксиниране „съвпадения” – пак повтарям, това би трябвало да значи, че увреждането е съвпаднало само по време, то така или иначе е щяло да се случи.   Още примери за маневрата гадателство: „Идва сезон на тежък грип”, тръбят вестниците. „Очаква се епидемия от тежък грип; веднага си направете противогрипна ваксина.”  Кои са тези пророци, предвиждащи края на света и откъде получават виденията си? Според правителствения Седмичен доклад за заболеваемостта и смъртността, ефикасността на противогрипната ваксината зависи от това дали правителството правилно е „предсказало” (превод: отгатнало, разгадало) кои вируси трябва да бъдат включени в тазгодишната ваксина. Трябва да има „достатъчно съвпадение” между грипния вирус, който реално върлува в края на годината и този, включен във ваксината, произведена няколко месеца по-рано.   10. „АЗ СЪМ ИЗВИНЕН” Медицинските институции, притеснени от реакциите към ваксините, често закрилят своите членове, налагайки правилото „аз съм извинен”, като освобождават докторите от задължението да спазват собствените им правила и наредби. Например, в Еванстън, Илинойс, 46-годишна социална работничка била уволнена от работа, когато отказала да се ваксинира срещу рубеола. 
Политиката на болниците изисква всички служещи – освен лекарите – да бъдат ваксинирани срещу рубеола.    Докторите не се смятат за „служители”. Проучване, публикувано в Журнал на Американската медицинска асоциация, съобщава, че акушер-гинеколозите най-малко от всички доктори са склонни да се подложат на ваксината срещу рубеола. По-малко от 10% от тях са имунизирани и кръвни тестове показват, че те са податливи на рубеола. Изследователите заключават, че „страх от непредвидени реакции към ваксината” подтиква тези специалисти да търсят закрилата на самоосвобождаващото ги правило „аз съм извинен”.   Някои доктори отказват да ваксинират и собствените си деца.  Според д-р Джеръм Мърфи, бивш директор на педиатричната неврология в детската болница в Милуоки:  „Има огромно количество данни, че съществува връзка (между ваксината срещу коклюш и епилептичните припадъци). Аз знам, че това е повлияло на много педиатри-невролози да не имунизират децата си срещу коклюш.”   FDA наскоро загуби важна юридическа битка, когато дадоха разрешение живата ваксина срещу полиомиелит, произведена от Lederle Labs, да бъде пусната в масова употреба, въпреки че тя не отговаряше на съществуващите стандарти за безопасност. В резултат, няколко души бяха жестоко увредени. След като загуби делото във Върховния съд, FDA веднага пусна в употреба маневрата „аз съм извинен” и пренаписа своите процедури за безопасност така, че предишните неприемливи мерки за безопасност станаха допустими. В резултат от това Lederle може да продължава да си произвежда, а FDA може да продължава да разрешава прилагането на същия вид ваксина срещу полиомиелит, която бе причина за уврежданията.
  11. НАЛУДНА ИДЕЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ Докторите, учените-медици, факторите, определящи алопатичната политика и производителите на ваксини са склонни към налудната идея за величие. Това става винаги, когато те си приписват заслугите за намаляването на заболеваемостта от почти всяка заразна болест.    Но повече от 95% понижаване на заболеваемостта от тези болести се е реализирало още преди въвеждането на ваксините. Тази самонадеяност игнорира факта, че много болести – като скарлатината и чумата – са стихнали от само себе си и без да е била разработена ваксина срещу тях.   Здравните власти твърдят, че е нужна масовост при ваксинирането, за да се ограничи разпространението на болестта и да се елиминира появата й. Например, те изцяло си приписват заслугите – налудна идея за величие – за текущата ниска заболеваемост от полиомиелит в САЩ.    Но в много европейски страни, които отказаха да въведат ваксината срещу полиомиелит, бяха ваксинирани много малко хора и все пак болестта изчезна.  За да обяснят тази енигма, властите разчитат на увъртанията и креативната логика - "явно достатъчно хора са били ваксинирани, за да бъде прекъснат нормалният ход на разпространение на вируса сред населението”. Страни като Финландия, обаче, използваха убитата ваксина, която властите не смятаха за способна да създаде имунитет у неваксинирани! По-наскоро Финландия заяви, че е изкоренила морбилите, заушката и рубеолата, въпреки че ваксинирано е само 30% от населението. Също така, въпреки че учените твърдят, че тези болести са изкоренени, те отбелязват, че има около 10 случая годишно от всяка болест, „вероятно внесени (от друга държава)”. Проваксинаторите обещаваха, че до 1982 дребната шарка ще бъде изкоренена от лицето на земята. Днес, през 90-те години на ХХ век, тя се завърна с пълна сила. Смъртните случаи от морбили са 20 пъти повече, в сравнение с времето преди навлизането на ваксината в масова употреба.   Медицинските институции са непреклонни в усилията си да се правят на Господ.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1380270
Постинги: 861
Коментари: 2784
Гласове: 4855
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930