Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2016 23:29 - ХРОНИКА НА ЕДНА ПРЕДИЗВЕСТЕНА ТОЛЕРАНТНОСТ/ ТОЛЕРАСТИЯ/
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 1745 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 01.02.2016 10:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АЗ ПРОСТО ПОДКРЕПЯМ ЯПОНСКИЯ И ЮЖНОКОРЕЙСКИЯ КУЛТУРНИ МОДЕЛИ-Андерс Брейвик

Аз просто подкрепям японския и южнокорейския културни модели – нито повече, нито по-малко. А нима Япония и Южна Корея представляват държави с ужасни терористични режими?

Не, това са високотехнологични монокултурни страни. Тези държави са доказали, че могат да бъдат твърде успешни и без масова имиграция, а още повече без размиване на националната култура и традиции.

Моделът на тези две държави в момента е най-съвършената система от всички политически модели.

У НАС, В ЕВРОПА, ВСИЧКО Е НАОПАКИ.

Ние лишихме нашите граждани от работа, защото пренесохме работните места в Азия. Нашите марксисти и леви съсредоточиха цялата политика върху подпомагането на социално слабите граждани...

Лидерът на норвежките консерватори от 70-те - 80-те години на 20-ти век Бьорн Бенков казва: "Само етнически еднородното общество е хармонично общество."

Но ако обществото е разделено в културен и етнически смисъл, тогава е налице липса на доверие между гражданите.

Това никога не може да се преодолее и не само се отразява на взаимодействието между различните групи, но в крайна сметка води до конфронтация.

Именно това се случва пред очите ни.
Пример за това е ислямът, който доминира в Норвегия и в Европа.

Европейските леви политици, учени и журналисти твърдят, че мнозинството от мюсюлманите са мирни граждани и отдавна са се отказали от насилие.

НО ТОВА Е ПРОСТО ЛЪЖА И ПРОПАГАНДА!
Коранът и хадисите изискват всеки мюсюлманин да следва пътя на джихада.

25% от мюсюлманите във Великобритания оправдават терористичните актове в лондонското метро с обстоятелството, че сили на НАТО се намират в Афганистан!

40% от мюсюлманите във Великобритания оправдават терористичните атаки в Ню Йорк, при които бяха убити 3 хиляди души – това се показва от изследване, проведено през 2006 г.

ЛЪЖА Е, ЧЕ МЮСЮЛМАНИТЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ НАСИЛИЕТО.
Нашата управляваща Партия на труда, журналистите, учените, политиците и политическите коментатори са наясно с това – но или не придават значение на тези факти, или дори ги смятат за неверни. Така ясно виждаме как европейските леви си сътрудничат с ислямистите, за да продължат мултикултурния експеримент върху Европа.

СЛАБИТЕ И РАЗПОКЪСАНИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ ВОДЯТ ДО СЛАБА КУЛТУРА.
Именно етническата група е в основата на всяка култура.

А онова, което се случва днес в Европа, може да се определи само като размиване на европейските етнически групи. Това ясно се вижда чрез примера на Осло и други европейски градове, където ислямът започва да доминира все повече и повече.

МЮСЮЛМАНСКИТЕ АНКЛАВИ В ЕВРОПА СЕ РАЗРАСТВАТ БЪРЗО КАТО РАКОВИ ТУМОРИ – И ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН ИСЛЯМЪТ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ДОМИНИРАЩА СИЛА НА КОНТИНЕНТА.

Наистина ли е толкова трудно да се разбере това?

Най-важните неща, които има нашият народ – свободата и независимостта, винаги са били пряко свързани с целостта на нашата, на норвежката етническа група. Това лежи в сърцето на нашата култура – но в същото време се оказва, че тази етническа цялост е извънредно крехка.

През последните 60 години левицата и марксистите разрушиха тухла по тухла онова, което е било създавано с векове, което винаги е било грижливо пазено и за което са се полагали много грижи: нашата култура, идентичност, религията ни, свободата и независимостта ни.

Сега в Норвегия възниква демографски проблем, защото повечето новородени деца в страната са мюсюлмани. Това означава, че в крайна сметка ще ни сполети същата съдба както християните в Ливан.

ЛИВАН НЯКОГА Е БИЛ ХРИСТИЯНСКА СТРАНА – ПРЕЗ 1911 Г. ХРИСТИЯНИТЕ СА БИЛИ 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО МУ.
Оттогава демографската ситуация е променена и сега Ливан е мюсюлманска държава с християнско малцинство...

ХРИСТИЯНИТЕ СА ПРЕСЛЕДВАНО МАЛЦИНСТВО В ЛИВАН, ПОСТОЯННО СА ПОДЛОЖЕНИ НА НАПАДЕНИЯ И АГРЕСИЯ ОТ СТРАНА НА МЮСЮЛМАНИТЕ – И ВЕЧЕ СА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 25% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.

Така стигаме до друг важен въпрос – ислямизацията на Европа.
Колкото повече се увеличават мюсюлманите в Европа, толкова се увеличават техните изисквания към коренните жители и властите на съответните страни: да имат специална храна «халял» в магазините, отделни гробища и отделни басейни, банките да функционират според ислямските традиции, да се въведат шариатски съдилища в Европа, да имат отделни училища и отделни детски градини, навсякъде да се изучава арабски език...

Всичко това се финансира не само от ислямски държави като Саудитска Арабия. Норвегия също плаща за "ислямските удоволствия".

САУДИТСКА АРАБИЯ ОТ 2007 Г. НАСАМ Е ПОХАРЧИЛА 600 МЛРД. ДОЛАРА ЗА ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ И АМЕРИКА. ПОСТРОЕНИ СА 1500 ДЖАМИИ, 202 ИСЛЯМСКИ КОЛЕЖИ, 210 ИСЛЯМСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТРОВЕ ...

Журналисти и коментатори ме упрекват, че позволих на един имам да бъде свидетел на моята защита по делото – за да потвърди, че се води война между исляма и европейската цивилизация.

Естествено, всички хорово заявяват, че това са глупости – но мнозинството от мюсюлманите мислят също като мен по този въпрос!
По-голямата част от мюсюлманите в цяла Европа.

ИМАМ МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА ОТ ОТКРИТИ ИЗТОЧНИЦИ.
Така, според изследване, проведено в Германия, 56% от мюсюлманите там смятат, че се води война между исляма и Европа.

Ето защо се оказва, че глупости брътвя не аз, а точно политическите коментатори...

Лидерът на египетските "Братя мюсюлмани", вече заяви, че в Египет ще бъде изградена държава именно върху принципите на шариата, че няма либерални или светски мюсюлмани, а има само един ислям.

И ЕТО, ЧЕ НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ МУЛТИКУЛТУРАЛИСТИ СА ОТВОРИЛИ ВРАТИТЕ НА СТРАНИТЕ НИ ЗА ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ИСЛЯМА.

ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 МИЛИОНА МЮСЮЛМАНИ ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА. 150 ХИЛЯДИ ОТ ТЯХ СА В НОРВЕГИЯ.

И от 1960 г. насам, когато първите мюсюлмански имигранти идват в страната ни, досега са изнасилени 90 000 норвежки жени, много от тях групово, някои се самоубиха.

Повече от 300 хиляди момчета и момичета, мъже и жени са подложени на различни форми насилие от страна на мюсюлманите през това време.

ОТ 1960 Г. НАСАМ СТОТИЦИ НОРВЕЖЦИ СА УБИТИ ОТ МЮСЮЛМАНИ.

Освен това виждаме, че норвежците, коренните жители на тази страна, бягат от областите, където се заселват мюсюлмани. Тези области вече са опасни за обитаване.

Причината за всичко това е, че нашата управляваща партия отвори широко всички пътища за нахлуване на мюсюлманите в страната ни.

Разбира се, пълни глупости са изявленията на много норвежки политици, че мюсюлманите били искали да се интегрират, да станат пълноправни членове на нашето общество.

НАПРОТИВ! МЮСЮЛМАНИТЕ ПРЕЗИРАТ НАШЕТО ОБЩЕСТВО, КУЛТУРАТА НИ, НАШИТЕ ОБИЧАИ И ЕЗИКА НИ.
Повечето от тях искат собствена автономия в Европа: шариат и самоуправление.

Това вече съществува в много градове на Норвегия и Европа, например в Лондон и Париж, Берлин и Марсилия.

Ако погледнете към ситуацията в целия свят, ще забележите, че там, където мюсюлманите са мнозинство, те започват да искат своя културна и религиозна автономия.

Така се случи в Индия и Ливан, сега в Израел, Филипините, Южен Тайланд, Западен Китай.

НЯМА СТРАНА В СВЕТА, КЪДЕТО МЮСЮЛМАНИТЕ ДА ЖИВЕЯТ В МИР С НАРОДА, КОЙТО ГИ Е ПРИЕЛ В СВОЯ ДОМ.

Тогава с какво нашата война, на коренното население на Северна Европа срещу мюсюлманите, е различна от войната, водена в Тибет срещу Китай или от коренното население на Боливия, което се бори за независимост?

НИЕ ЖИВЕЕМ ТУК ОТ НАЧАЛОТО НА СВЕТА.
И това е нашата страна!

НО ЗАЩО, ТУК, В ЕВРОПА, МЕСТНИТЕ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ СРЕД СОБСТВЕНАТА СИ КУЛТУРА, СРЕД СВОЯТА СОБСТВЕНА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА, БИВАТ НАРИЧАНИ «НАЦИСТИ» И «РАСИСТИ»?

Какво ни прави различни от коренното население на Боливия и тибетците? Защо те да са герои, а ние да сме «нацисти» и «расисти»?

НАШИТЕ ПРЕДЦИ СА ЖИВЕЛИ В ТАЗИ СТРАНА 12 000 ГОДИНИ И НИЕ, КАТО КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ, ИМАМЕ ПРАВО ДА ОТХВЪРЛИМ КОЛОНИЗАЦИЯТА НА СТРАНАТА НИ И СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ КОЛОНИЗАТОРИТЕ.

Аз зная, че информацията, която съобщавам, е трудна за възприемане, защото медиите постоянно внушават на хората точно обратното.
Трудно е да се мисли против течението, когато 100% от медийните компании се занимават с мултикултурна пропаганда.

НО СКОРО ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НОРВЕЖЦИТЕ И ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО КАЗВАМ СЕГА, Е ИСТИНА.

И аз питам: как може да бъде недемократично да водиш въоръжена борба срещу онези, които унищожават твоя народ, унищожават една вековна култура, унищожават етноса ти, унищожават нашите традиции; срещу всичките тези професори, учени, журналисти, политици, които проповядват мултикултурализъм?

Томас Хиланд Ериксен, професор в Университета в Осло и един от идеолозите на мултикултурализма, веднъж заяви:
"В Норвегия мнозинството хора са от бялата раса. Но ние ще се справим с тях по такъв начин, че те никога вече няма да бъдат мнозинство".

С думите си той всъщност излага плана, който мултикултуралистите искат да реализират. Естествено, те се надяват, че няма да има никаква съпротива против този процес на унищожаване на норвежкия етнос. Но дълбоко грешат.

Гражданската война срещу мултикултурализма едва сега започва. И по улиците на нашите градове вече се лее кръв, достатъчно е да си спомним Париж и Мадрид, Лондон и Тулуза, Лиеж и Орхус....

Ние искахме мирно решение на проблемите, но левите и марксистите не желаят да водят диалог. Те предпочитат да налагат цензура, да се гаврят и да преследват дисидентите – но по този начин само радикализират все повече хора.

НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ДОБРЕ ВИЖДА ПРОВАЛА НА МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА, ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЪЛНИ СТРАНАТА НИ С ИМИГРАНТИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА.
ЕТО ЗАЩО ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА НЯМА ДА БЪДЕ ИЗНЕНАДА.

НИЕ ИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИБЕРАЛНО-МАРКСИСТКИ ЕЛИТИ ДА ПРЕСТАНАТ ВОДЯТ ЗА НАША СМЕТКА ПОЛИТИКА, КОЯТО РАЗРУШАВА ЕВРОПА.

Нямаме нужда от шенгенски правила или квоти за допускане на бежанци от Африка и Азия. Не искаме да използват Норвегия като сметище за боклука, от който либераломарксистите получават своите баснословни печалби.

ИСКАМЕ ДА СИ ОСТАНЕМ НОРВЕЖЦИ, НАЦИЯ ОТ НОРВЕЖЦИ, ХРИСТИЯНСКА НАЦИЯ. ИСКАМЕ ДА ОСТАНЕМ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО НА СЕВЕРНИТЕ НАРОДИ, ЧЛЕНОВЕ НА ГОЛЯМОТО ЕВРОПЕЙСКО СЕМЕЙСТВО.

Но сега се намираме в ситуация, когато губим нашите градове, губим страната си, губим всичко, което ни е било скъпо в продължение на 12 000 година от нашата история.

В РАМКИТЕ НА 5 – 10 ГОДИНИ НИЕ, НОРВЕЖЦИТЕ, ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕМ В МАЛЦИНСТВО В СОБСТВЕНАТА НИ СТОЛИЦА И В МНОГО ДРУГИ ГРАДОВЕ.

Политическият елит на страната ни стана толкова нагъл и се държи толкова високомерно, че очаква от нас с радост да приветстваме собственото си национално унищожение.

 А онези, които отказват да приемат правилата, наложени от левицата, биват наричани «фашисти» и «екстремисти».

Но това е окончателното безумие. Не аз, а именно тези политици трябва да минат на психиатричен преглед!

И не само политиците, агенти на мултикултурализма в Норвегия – но и всички европейски политици. Всички онези, които подкрепят мултикултурализма.

ИСТИНСКОТО ЗЛО Е ДА НАПЪЛНЯТ НАШИТЕ СТРАНИ С АЗИАТСКИ И АФРИКАНСКИ ИМИГРАНТИ, ДА УНИЩОЖАТ ХРИСТИЯНСТВОТО И ДА ГО ПОДМЕНЯТ С ИСЛЯМА.

26.04.2012

http://web.archive.org/web/20131231005853/http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/04/26/zashto-anders-breivik-ubi-77-dushi-neka-razberem-ot-samiia-n.946066

ТЕО ВАН ГОГ (23 юли, 1957 — 2 ноември, 2004 г.)

Тео ван Гог (нидерл. Theo (Theodoor) van Gogh) (23 юли, 1957 — 2 ноември, 2004 г.) е холандски филмов режисьор, телевизионен продуцент, публицист и актьор. Потомък е на брата на известния холандски художник Винсент ван Гог.

В късните 1990 години той започва да се съсредоточава върху исляма.
ПРЕДИЗВИКВА ШИРОКО НЕГОДУВАНИЕ В МЮСЮЛМАНСКАТА ОБЩНОСТ, НАРИЧАЙКИ ГИ  „GEITENNEUKERS“ (КОЗОЕБАЧИ).

Въпреки че не е ясно дали Ван Гог всъщност е изковал термина „geitenneukers“, той определено го е популяризирал.

Той чувства силно, че политическият ислям е увеличаваща се заплаха за либералните западни общества и казва, че, ако би бил по-млад, би емигрирал в САЩ, които той смята за маяк в един потъмняващ свят.

ФИЛМЪТ НА ВАН ГОГ „SUBMISSION“ („ПОДЧИНЕНИЕ“)

Работейки със сценарий, написан от Аян Хирси Али, ван Гог създава 10-минутния филм „Submission.“

Филмът се занимава с темата за насилието срещу жените в ислямските общества, разказвайки историите на четири малтретирани мюсюлманки.

Самото заглавие „Submission“ е превод на думата „ислям“ на английски език.
Във филма голите тела на жените, коленичили в молитвена поза и разказващи историите си, все едно че говорят на Аллах, са покрити с полупрозрачни савани. По телата им на арабски език са изписани стихове от Корана, неблагоприятни за жените.

СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО НА ФИЛМА ПРЕЗ 2004 Г. И ВАН ГОГ, И ХИРСИ АЛИ ПОЛУЧАВАТ СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ.
Ван Гог не ги приема много сериозно и отказва всякаква защита, според сведенията казвайки на Хирси Али: „Кой би искал да убие градския идиот?“

НА 2 НОЕМВРИ 2004 Г. ВАН ГОГ Е ЗАСТРЕЛЯН И УБИТ ОТ МОХАМЕД БУЙЕРИ.
27-годишният Мохамед Буйери заяви, че е действал в съответствие със своите религиозни убеждения и каза, че ако излезе на свобода, пак ще извърши “абсолютно същото”.

Представители на обвинението твърдят, че Буйери е извършил убийството от религиозни мотиви, в името на радикалния ислям. Освен това му приписват вина и за опит за убийство на минувач, а също и на сътрудник на полицията

В страната няма смъртна присъда и ако Буйери бъде признат за виновен, той като холандски и марокански гражданин може да получи доживот в затвора.

PEGIDA;PATRIOTISCHE EUROPДER GEGEN DIE ISLAMISIERUNG DES ABENDLANDES, /ПАТРИОТИЧНИ ЕВРОПЕЙЦИ СРЕЩУ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЗАПАДА/

ПЕГИДА организира демонстрации всяка седмица, започнали на 20 октомври 2014 г. в Дрезден срещу ислямизацията и за запазване на традиционните ценности.

Поддръжниците на PEGIDA се определят като патриоти, които са загрижени за разводняването на германската християнска култура и ценности.

КЪМ НОЕМВРИ 2014 Г., ПОЗИЦИИТЕ НА ДВИЖЕНИЕТО, ПОЗНАТИ ОТ ЛИСТОВКИ, РАЗДАВАНИ ПО МИТИНГИТЕ, СА:

  -  УПРАВЛЯВАНЕ НА ИМИГРАЦИЯТА ЧРЕЗ ТОЧКОВА СИСТЕМА, ПО ПРИМЕРА НА КАНАДА;
  -  ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА ЗА ДЕПОРТИРАНЕ НА ИМИГРАНТИТЕ;
  -  „НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ“ КЪМ НАРУШИТЕЛИТЕ ИМИГРАНТИ;
  -  ЗАСИЛЕН КОНТРОЛ ПРИ ПОВТОРНО ВЛИЗАНЕ В СТРАНАТА;
  -  ЗАПАЗВАНЕ И ЗАЩИТА „НА ИДЕНТИЧНОСТТА НА ЮДЕО-ХРИСТИЯНСКАТА ЗАПАДНА КУЛТУРА“

 В НОВОГОДИШНОТО СИ ОБРЪЩЕНИЕ ЗА НАСТЪПВАНЕТО НА 2015 Г. , КАНЦЛЕРЪТ АНГЕЛА МЕРКЕЛ КАЗВА ОТНОСНО ДЕМОНСТРАЦИИТЕ НА ПЕГИДА
„Казвам на всички онези, които отиват на тези демонстрации: не следвайте тези, които призовават да участвате в тях!

Защото много често сърцата им са пълни с предразсъдъци, студенина и дори омраза“


Призовава немските граждани да не се оставят да бъдат експлоатирани от екстремисти и ксенофоби.

Сред активните членове на движението има цветнокожи  , че няма как да му се вмени антисемитизъм защото то ясно заявява, че защитава не само християните, но и юдеите .

НА 22 ДЕКЕМВРИ 2014 В PATRIOTISCH  MARCH НА PEGIDA УЧАСТВАТ И ХОРА ОТ ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ НАЦИИ, ИМАТ ДУМАТА ОРАТОРИ ДОШЛИ ОТ ФРАНЦИЯ , А УЧАСТНИЦИТЕ РАЗВЯВАТ НАРЕД С НЕМСКИТЕ И НОРВЕЖКИ, РУСКИ, УНГАРСКИ И ДРУГИ ЗНАМЕНА НА ЕВРОПЕЙСКИ НАЦИИ .

НА 5 ЯНУАРИ 2015 Г. ВЕЧЕРТА РЪКОВОДСТВОТО НА КАТЕДРАЛАТА В КЬОЛН СПИРА ОСВЕТЛЕНИЕТО НА КАТЕДРАЛАТА ЗА ВРЕМЕТО НА ДЕМОНСТРАЦИЯТА, ВЪПРЕКИ ЧЕ ДВИЖЕНИЕТО СЕ ОБЯВЯВА ЗА ЗАЩИТНИК НА ТРАДИЦИОННИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ.

А НА 1 ЯНУАРИ 2016 Г. ПРЕД КАТЕДРАЛАТА В КЬОЛН ХИЛЯДИ МИГРАНТИ ИЗНАСИЛВАТ НАД 200 ГЕРМАНКИ  ,ПРЕД БЕЗУЧАСТНИТЕ /БЕЗСИЛНИТЕ/ ПОГЛЕДИ НА 200 ПОЛИЦАИ !!!!!!!


НА 8 ЯНУАРИ 2016 Г ШВЕЙЦАРСКА ХУДОЖНИЧКА ПРОТЕСТИРА ГОЛА ПРЕД КАТЕДРАЛАТА В КЬОЛН

Швейцарската художничка и модел Мило Моаре се изправи гола пред катедралата в германския град Кьолн в знак на протест срещу сексуалните посегателства, които бяха извършени там в новогодишната нощ, съобщава Франс прес.Гола в студа, пред погледите на минувачи и полицаи, младата жена издигна плакат с надпис:
"Нека уважаваме себе си! Ние не сме дивеч, дори когато сме голи".

Десетки минувачи се спряха да видят пърформанса , а полицията наблюдаваше без да се намеси, макар че разголването на публично място в Германия се наказва, информира ДПА.

Мойре, която е известна с подобни акции от години, обясни пред многотиражния в."Билд", че "защитава свободата на жените да се движат където и както искат, както и еманципацията, постигната през последните 50 години".

"ТЕЗИ ЦЕННОСТИ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ", ДОПЪЛНИ ТЯ.

http://radar.bg/bg/2016-01-08/article/20516395_%D0%A5%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0_%D1%81%D0%B5_%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5_%D0%B2_%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B0_%D0%B2_%D0%9A%D1%8C%D0%BE%D0%BB%D0%BD_%D0%B2_%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_.html



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elenkokoschkov - АНГЕЛА МЕРКЕЛ-“много често сърцата им са пълни с предразсъдъци, студенина и дори омраза“
31.01.2016 01:11
Добре казано ,само че важи за ислямистите

Немските граждани да не се оставят да бъдат експлоатирани от екстремисти и ксенофоби.
цитирай
2. elenkokoschkov - И аз питам:
01.02.2016 10:59
"как може да бъде недемократично да водиш въоръжена борба срещу онези, които унищожават твоя народ, унищожават една вековна култура, унищожават етноса ти, унищожават нашите традиции; "

Тези думи са изречени през 2011г. ,а към днешна дата са още по-актуални.

Авторът на тези думи Андерс Брейвик е наричан -лъжец, аморален тип, луд , жесток и безумен човек, болен от нарцисизъм, антисоциален психопат , хомосексуалист, педофил, страхливец, некрофил, расист и социопат; фашист, нацист, ционист и анархист .
цитирай
3. kvg55 - Япония и Южна Корея наистина са м...
04.02.2016 21:40
Япония и Южна Корея наистина са модел.
Не познавам положението в Норвегия, но турци работят в Германия от десетки години и не се чуло да създават проблеми.
Преди доста години, при социализма гледах германски филм, в който една по-възрастна самотна германка се омъжи за арабин. Съседите й започнаха да я отбягват.
Сега положението е много по-различно - противоположно. Колкото и да са толерантни германците, нашествениците се държат предизвикателно и арогантно. Управниците на Германия пък се държат предателски. Междуетническият баланс в страната е нарушен.
цитирай
4. elenkokoschkov - И този филм беше на
05.02.2016 07:25
kvg55 написа:
Япония и Южна Корея наистина са модел.
Не познавам положението в Норвегия, но турци работят в Германия от десетки години и не се чуло да създават проблеми.
Преди доста години, при социализма гледах германски филм, в който една по-възрастна самотна германка се омъжи за арабин. Съседите й започнаха да я отбягват.
Сега положението е много по-различно - противоположно. Колкото и да са толерантни германците, нашествениците се държат предизвикателно и арогантно. Управниците на Германия пък се държат предателски. Междуетническият баланс в страната е нарушен.

Фасбиндер ,който за съжаление си отиде много млад .
На 36г. ако не се лъжа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1373170
Постинги: 860
Коментари: 2782
Гласове: 4848
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031