Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2015 09:36 - ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ЧРЕЗ ЖАБУРЕНЕ С РАСТИТЕЛНО МАСЛО
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 1636 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Древен тибетски метод за пречистване
 Същността на метода му се състои в следното:

Човекът има три двойки слюнчени жлези (околоушни, подезични и подчелюстни). Една от функциите на слюнчените жлези се състои в извеждането на продуктите от обмяната на веществата от кръвта.
Сама по себе си слюнката има алкална реакция. За слюнката И. Павлов е казал, че тя притежава лечебни свойства.

За денонощие човек отделя около 1,5 л. слюнка, която се изработва от кръвта. Когато човек дъвче, слюнчените жлези се активират и в тях постъпва 3-4 пъти повече кръв. Затова по време на дъвчене могат да се прочистят чрез тези жлези до 6 литра кръв (на практика цялата).

 

Методът на пречистването се състои в следното:
 
Студено пресовано слънчогледово олио (шарлан), в количество от около 1 с.л., се съсредоточава в предната част на устата и се смуче като бонбон. Маслото не се гълта.

Процедурата се прави лесно, свободно, без напрежение, с продължителност 15-20 мин. Отначало маслото е гъсто, а след това – течно, като вода. Тогава е времето да го изплюете.

Течността трябва да е бяла, като мляко; ако течността е жълта, процесът не е доведен до край. Изплютата течност е инфектирана и трябва да се изхвърли, например в тоалетната чиния.

След това направете няколко жабурения с топла вода и чак тогава си измийте зъбите с четка и паста.

По време на смученето, организмът се освобождава от вредните микроорганизми и токсини. Засилва се обмяната на газове, активира се и се нормализира обмяната на веществата.

Този метод лекува парадонтоза и премахва кървенето на венците, стяга „разхлабени“ венци и избелва зъби. Също така изключително успешно се лекуват заболявания като главоболие, зъбобол, кожни проблеми, чревни заболявания, проблеми с белите дробове, замърсяване на кръвта .

Тази процедура е желателно да се прави веднъж на денонощие, най-добре на гладно – сутрин след ставане, преди да сте си измили зъбите .

 В зависимост от здравословното си състояние, човек сам преценява колко пъти и колко дълго да прилага процедурата.

Острите заболявания се повлияват и дават добри резултати още по време на първите 2 седмици, докато лечението на хроничните заболявания може да продължи много по-дълго.

Този метод на пречистване е важен, защото езикът е огледало на вътрешната чистота на организма ни.

Чистият и розов език ни е най-верният показател за здрав, прочистен организъм.

Белият  и покрит  с налепи език сочи за зашлаковане на организма. В зависимост от местата на локализиране на налепите и цвета им се определя наличието на шлаки в един или друг орган.

За това, колко много шлаки могат да се изхвърлят през езика и устата (под формата на налепи, газообразни вещества), може да се разбере при гладуване.

Езикът се покрива бързо с налепи, състоящи се от шлаки, които се извеждат от организма. За успешното излизане на тези шлаки от организма ни се съди по цвета на езика. Той става ярко розов, слюнката става чиста и всички усещания в устата се нормализират.

При смучене на масла, които служат като адсорбент за шлаките, целият процес на пречистване на горните пътища – уста, език  и на организма нато цяло се извършва  по естествен начин.




Гласувай:
2



1. kvg55 - Поздрави!
12.11.2015 22:56
Някои неща от написаното ги знам.
Но прочистването с растително масло е ново за мен.
Полезна информация.
цитирай
2. elenkokoschkov - Пречистване ,а не
12.11.2015 23:05
kvg55 написа:
Някои неща от написаното ги знам.
Но прочистването с растително масло е ново за мен.
Полезна информация.

прочистване , има малка разлика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1386695
Постинги: 862
Коментари: 2788
Гласове: 4859
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930