Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2015 22:05 - ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ УМИРАТ ДЕЦА ОТ ВАКСИНИРАНЕ ПРОТИВ БОЛЕСТ, КОЯТО ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА!
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 09.04.2015 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-голямата заплаха от детски болести се крие в опасните и безплодни опити те да бъдат предотвратени чрез масови ваксинации.   Пределно ми е ясно, че това мое твърдение няма да бъде разбрано толкова лесно.
Ваксините така хитро и енергично се настаняват на пазара, че много родители ги смятат за чудо, спасяващо от много болести.
Съответно, трябва да си безразсъдно храбър, за да им се противопоставяш.

Да нападаш педиатъра за това, което го храни, е все едно свещеник да отрича непогрешимостта на папата.

Знаейки това, мога само да се надявам моята гледна точка да бъде изслушана безпристрастно.    ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО Е ВНУШЕНО НА ОБЩЕСТВОТО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИМУНИЗАЦИИТЕ, ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА.  Мнението ми за ваксините не е само лошо предчувствие. Ако беше по моята воля, щях да ви посъветвам да се откажете от всички ваксини. Но такъв съвет не мога да ви дам - в половината щати родителите са лишени от право на избор.  Педиатри, а не политици, успешно лобират за закони, по силата на които родителите са длъжни да се съгласяват на ваксинации. Без такива децата им няма да бъдат приети в училище. 
  Но все пак, дори и в тези щати педиатърът може да се опита да бъде убеден да отстрани коклюшната съставка от ДТК ваксината. Тази ваксина, която е най-опасна от всички, е обект на непрекъснати дебати. Много лекари само като чуят за нея, започват да нервничат, опасявайки се от съдебни искове.  И с право се страхуват, защото неотдавна в Чикаго родителите на едно дете, пострадало след ваксиниране против коклюш, получиха 5.5 милиона долара компенсация. Ако подобни страхове навестяват педиатрите, родителите трябва да ги използват в свой интерес, защото здравето на техните деца е заложено на карта. 
  ......НЯМА УБЕДИТЕЛНИ НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ НЯКОИ ДЕТСКИ БОЛЕСТИ СА ИЗЧЕЗНАЛИ, БЛАГОДАРЕНИЕ ИМЕННО НА МАСОВОТО ВАКСИНИРАНЕ.  Действително определени детски болести, някога широко разпространени, сега са намалели силно или са изчезнали с появата на ваксините. Защо се е получило така, никой не знае. В частност, причината може да бъде в подобряване условията на живот.  Ако приемем, че причината за намаляване броя на болестите или изчезването им в САЩ е било масовото ваксиниране, тогава разрешете да попитам защо по същото време същите болести изчезват и в Европа, където такова не е правено?    2. Прието е да се смята, че ваксината на Солк е преустановила епидемията от полиомиелит, от която са страдали американските деца през 40-те и 50-те години на XX век. Ако това е така, защо тези епидемии се прекратяват и в Европа, където полиомиелитната ваксина не е била прилагана толкова мащабно? УМЕСТЕН Е ВЪПРОСЪТ ЗАЩО ВАКСИНАТА НА СЕБИН ПРОДЪЛЖАВА И ДО ДНЕС ДА СЕ НАЗНАЧАВА НА ДЕЦА, ДОКАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДЖОНАС СОЛК, ПИОНЕРЪТ НА ПОЛИОМИЕЛИТНАТА ВАКСИНА ПОСОЧВА, ЧЕ ТЯ Е ОТГОВОРНА ЗА ПОВЕЧЕТО ПРОЯВЕНИ СЛУЧАИ НА ПОЛИОМИЕЛИТ?   Медиците се държат ирационално като продължават да натрапват тази ваксина. За сетен път се потвърждава моята гледна точка, че лекарите постоянно повтарят грешките си.  Упоритото им нежелание да се откажат от полиомиелитната ваксина повтаря в точност историята с ваксинирането против едра шарка (вариола). Вече три десетилетия след изчезването на това заболяване, ваксинацията остава единствената причина за смъртните случаи, свързани с едрата шарка.    ВЪРХУ ТОВА СИ СТРУВА ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ!  ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ УМИРАТ ДЕЦА ОТ ВАКСИНИРАНЕ ПРОТИВ БОЛЕСТ, КОЯТО ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА!    3. Всяка ваксина съдържа в себе си значителен риск.  СЪЩЕСТВУВАТ МНОГОБРОЙНИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ, ПРАВЕЩИ ВАКСИНАТА ОПАСНА ЗА ДЕТЕТО. ПОНЯКОГА РОДИТЕЛИТЕ НЕ ПОДОЗИРАТ ЗА ТЕЗИ ОПАСНОСТИ, А ЛЕКАРИТЕ НЕ СМЯТАТ ЗА НУЖНО ДА ГИ СЪОБЩАВАТ. Цели армии деца се строяват в редици в поликлиниките, за да им бъде направена инжекция - едно бодване, което може да има непредвидими последствия. Изключения не се правят за никого, а в същото време лекарят просто би трябвало да провери дали за конкретното дете няма противопоказания за тази или онази ваксина.    4. ОПАСНОСТТА ОТ НЕЗАБАВНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНА (ЗА ТАКАВА РЯДКО ПРЕДУПРЕЖДАВАТ), НО НА НИКОЙ НЕ СА ИЗВЕСТНИ ДЪЛГОСРОЧНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ВКАРВАНЕТО НА ЧУЖДОРОДНИ БЕЛТЪЦИ В ДЕТСКИЯ ОРГАНИЗЪМ. Още по-шокиращо е, че никой не се стреми да ги узнае!
...ПРОСТЕНО МЕХАНИЗМЪТ НА АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЯСНЕН КАТО НЕСПОСОБНОСТ НА ЗАЩИТНАТА СИСТЕМА НА ОРГАНИЗМА ДА РАЗЛИЧАВА ЧУЖДИТЕ АГЕНТИ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ТЪКАНИ, В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО ОРГАНИЗМЪТ ЗАПОЧВА ДА СЕ САМОРАЗРУШАВА. НЕ ЗАМЕНИХМЕ ЛИ ЗАУШКАТА И ДРЕБНАТА ШАРКА С РАК И ЛЕВКЕМИЯ?   Разказвам за тези проблеми, защото знам, че нищо подобно няма да чуете от който и да е педиатър. На форума на Американската педиатрична асоциация през 1982 бе предложена резолюция, имаща за цел да осигури задължителното информиране на родителите относно ползата и риска от ваксинацията.  Тя включваше изречението:  „НА ЯСЕН И ДОСТЪПЕН ЕЗИК ДА СЕ ПОДГОТВИ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗВЕСТНА НА БЛАГОРАЗУМНИЯ РОДИТЕЛ ОТНОСНО ПОЛЗАТА И РИСКА ОТ ПЛАНИРАНИТЕ ВАКСИНАЦИИ, КАКТО И ЛЕЧЕНИЕТО НА ОБЩИТЕ СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ ВАКСИНАТА".  По всяка вероятност събралите се лекари са сметнали, че на „благоразумните родители" не им е нужна такъв вид информация, защото резолюцията е отхвърлена!    ОСТРИТЕ ДЕБАТИ В МЕДИЦИНСКИТЕ СРЕДИ ПО ПОВОД ВАКСИНИТЕ НЕ ОСТАВАТ НЕЗАБЕЛЯЗАНИ ОТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ.  ВСЕ ПОВЕЧЕ РОДИТЕЛИ ОТКАЗВАТ ДА ВАКСИНИРАТ ДЕЦАТА СИ И СЕ СБЛЪСКВАТ С ЮРИДИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ТАКАВА ПОСТЪПКА.  Родителите, чиито деца след ваксинация остават инвалиди, не желаят да се примирят и подават искове срещу производителите на ваксини и лекарите, извършили ваксинираното.    В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПЕДИАТРИТЕ УПОРИТО ЗАЩИТАВАТ ВАКСИНИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ГИ ХРАНЯТ, ОСИГУРЯВАЙКИ ИМ ЕДИН НЕСПИРЕН ПОТОК ОТ ПАЦИЕНТИ. ВЪПРОСЪТ, КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАДАДАТ РОДИТЕЛИТЕ Е:  ,До чия поредна смърт са готови да се борят лекарите?".    ИМУНИЗАЦИИТЕ: МЕДИЦИНСКАТА БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ? - Д-р Робърт Менделсон  
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ПРИ ИМУНИЗАЦИИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В НАЦИОНАЛНИЯ ИМУНИЗАЦИОНЕН КАЛЕНДАР



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1382545
Постинги: 861
Коментари: 2784
Гласове: 4856
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930