Постинг
11.08.2017 17:32 -
ХРАНЕНЕ И ДОБРО ЗДРАВЕ
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1163 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 11.08.2017 18:02
Прочетен: 1163 Коментари: 4 Гласове:
4
Последна промяна: 11.08.2017 18:02
НЕСЪВМЕСТИМИ ПРОДУКТИ В ТИБЕТСКАТА МЕДИЦИНА
Риба + мляко. Мляко + плодове. Яйца + риба. Кокоше месо + млечно-кисели продукти. Йогурт и ПОДОБНИ + алкохол (вино, водка, бира) Яйца + чесън (за черния дроб). Краставици + йогурт и подобни Пържен лук + мед. Риба + месо (задържане течности в тялото). Алкохол + сладолед (вредно за задстомашната жлеза). Орехи + мляко. Праскови + други плодове. Кисела храна или напитка + мляко. Банани + круша + йогурт. Мляко + ряпа. Мляко + чесън. Мед + топено (или растително масло) в равни количестве. Топено масло (ГХИ)+ студена вода. Риба + домашна птица. Заек + домашна птица.
http://kunye.msk.ru
ГХИ – ЗЛАТНАТА ХРАНА /МАСЛО ГХИ КАК ОНО ЕСТЬ...
Баид — яйца
Бананът
Риба + мляко. Мляко + плодове. Яйца + риба. Кокоше месо + млечно-кисели продукти. Йогурт и ПОДОБНИ + алкохол (вино, водка, бира) Яйца + чесън (за черния дроб). Краставици + йогурт и подобни Пържен лук + мед. Риба + месо (задържане течности в тялото). Алкохол + сладолед (вредно за задстомашната жлеза). Орехи + мляко. Праскови + други плодове. Кисела храна или напитка + мляко. Банани + круша + йогурт. Мляко + ряпа. Мляко + чесън. Мед + топено (или растително масло) в равни количестве. Топено масло (ГХИ)+ студена вода. Риба + домашна птица. Заек + домашна птица.
http://kunye.msk.ru
ГХИ – ЗЛАТНАТА ХРАНА /МАСЛО ГХИ КАК ОНО ЕСТЬ...
Баид — яйца
Бананът
Следващ постинг
Предишен постинг
За несъвместимостта на рибата с млякото и млечните продукти го знам още от баба и дядо, а те не бяха и чували за тибетското хранене.
цитирайте живеят при много високи температури,кякто се случи и у нас сега.Затова ядат много подправки срещу паразитите.Не че и ние нямаме.Аз си правя гхи,защото се премахва казеина.
цитирайkvg55 написа:
За несъвместимостта на рибата с млякото и млечните продукти го знам още от баба и дядо, а те не бяха и чували за тибетското хранене.
МЕСОТО И РИБАТА.?
radostinalassa написа:
те живеят при много високи температури,кякто се случи и у нас сега.Затова ядат много подправки срещу паразитите.Не че и ние нямаме.Аз си правя гхи,защото се премахва казеина.
КАКТО И СЕКАКВИ ДРУГИ БОКЛУЦИ ДЕТО ГИ БЛЪСКАТ В МАСЛОТО.
И ТАКА ГХИ -то ПРИДОБИВА ВИСОКА ТРАЙНОСТ И МОЖЕ ДА СЕ СЪХРАНЯВА ПРИ ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ ,А НЕ В ХЛАДИЛНИК.