Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 20:43 - СПРЕТЕ НЕЗАБАВНО ВСЯКАКВИ СТАТИНИ !-Д-р Питър Глидън
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 1382 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.12.2016 07:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако вземате такива лекарства, незабавно ги спрете!   - Медиците се опитват да се справят с високото ниво на холестерол чрез статините (лекарствата за понижаване на холестерола) и това е голям бизнес.   - Тук отново става дума за липса на информация. Ако установите позициите на слънцето за период от една година, ще можете да предскажете къде ще бъде Слънцето във всеки момент от времето и след това може да направите извода, че Слънцето се върти около Земята. Но макар да сте събрали всички тези данни, ако не знаете нищо за гравитацията, ако не сте взели предвид гравитацията, вашите заключения ще бъдат неточни, макар да имате такова огромно количество данни - защото не сте отчели влиянието на гравитацията.    Тогава ще знаете, че не Слънцето се върти около Земята, а обратно. Така че, в зависимост от гледната точка , която дава науката, могат лесно да се направят погрешни заключения поради липса на правилна гледна точка.  Така стоят нещата и с холестерола. Смятам, че статините в момента са второто по продажби лекарство, което носи към 25 милиарда долара годишно за понижаващи холестерола лекарства.  При това нивата на сърдечните заболявания не са се променили особено. В същото време, обаче, заболеваемостта от Алцхаймер неимоверно се повиши.    Болестта на Алцхаймер е шестата водеща причина за смърт. И това повишаване на заболеваемостта от Алцхаймер върви почти успоредно с въвеждането на статините на пазара.  75% от мозъка и централната нервна система е съставена от холестерол, всичките ви секс хормони са от холестерол, стените на трилионите клетки в тялото ви са от холестерол. 
  Той е толкова важен за човешкото тяло, че тялото ви го произвежда. Ако нямате достатъчно холестерол, черният ви дроб ще го набави.    Ето как функционират статините - те влияят на процесите, чрез които черният дроб прави холестерол, прекъсват естественото производство на холестерол от страна на тялото ви, което причинява възпаление в черния дроб - ето защо ако вземате статини, проверяват ензимите в черния ви дроб на всеки 6 месеца, за да са сигурни, че статините не са ви причинили хепатит. Но да се върнем на темата.
            Няма връзка между сърдечните заболявания и холестерола. Има един руски лекар, който е правил анализи на сърдечните заболявания в цял свят и когато погледнете данните обективно, без намесата на фармацевтичната промишленост, се оказва, че няма връзка между сърдечните заболявания и холестерола, че не на наличието на холестерол в тялото се дължи натрупването на холестерол в артериите. Възпалението на артериите кара тялото да натрупва холестерола като подплата. 
   Ако намалите холестерола посредством статини, лишена от мазнини храна и упражнения, какво се случва?  Мозъкът ви се изсушава, получавате Алцхаймер, секс хормоните ви пресъхват, ако сте мъж - получавате смущения в ерекцията, ако сте жена - получавате горещи вълни в продължение на пет години вместо за 5 месеца, както е било при вашите баба и дядо. 
            Аз препоръчвам еднозначно и категорично на всички свои пациенти незабавно да спрат да вземат понижаващи холестерола лекарства, всякакви видове , защото те ще ви убият. 
  Ще повторя: няма връзка между сърдечните заболявания и холестерола.  По-скоро ще трябва да си набавите високо ниво на холестерол и ако имате високо ниво на холестерол, което ще рече над 275 като общо, но дори да имате високо ниво на холестерол, той самият не е проблема.    Това е като да проверяваш светлините за двигателя на таблото на колата - не лампата на таблото, която свети е проблема - тя е само индикатор, че нещо някъде в колата не е наред.  Когато нивата на холестерол са много високи, няма нищо нередно с холестерола - това означава, че нещо в тялото не е наред и трябва да се оправи.  Но поради априорните изследвания, които заслепяват медиците, те напълно пропускат факта, че не холестерола е проблема.            Да смятате, че проблемът е в самия холестерол е подобно на това някой от Марс да кацне на планетата Земя и да гледа къщи, които са обхванати от пламъци и като гледа, че където пламъците са по-големи - там има повече пожарникари да си направи извода, че пожарникарите причиняват пожара.  Това е изкривен начин за тълкуване на данните. Всъщност много рядко има наистина висок холестерол и дори тогава не самият той е проблема, а нещо друго в тялото, което го е причинило.                                               https://www.youtube.com/watch?v=OaCzL3J97oY            Д-р Питър Глидън - лекции за лекари                                                                                                         www.iskri.net/zefira

Статини ,които са опасни за здравето, предизвикват диабет. -Atorvastatin/Astat, Atoris, Voredanin, Larus, Sortis, Torvacard, Tulip, Pharmastatin, Caduet • /, розувастатин / Crestor / и симвастатин /Simvastatin,Actalipid,Vabadin,Vasilip,Zeplan,
ИНХИБИТОРИТЕ НА HMG-COA РЕДУКТАЗАТА (СТАТИНИ) МОГАТ ДА УВЕЛИЧАТ РИСКА ОТ НОВОПОЯВИЛ СЕ ЗАХАРЕН ДИАБЕТ



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1382357
Постинги: 861
Коментари: 2784
Гласове: 4856
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930