Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2015 07:28 - Ревматизъм лечение- Рудолф Бройс
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 880 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.09.2015 19:09


При всички видове ревматизъм следва да се пие бъбречен чай. Желателно е да се проведе три седмичен курс, да се направи почивка 1-2 седмици и после пак да се продължи. През 1943 г стигнах до извода, че при всички заболявания лошо функционират бъбреците. Това се отнася и за ревматизма.   В течение на много време трябва да се спре употребата на месо, сланина и месни супи, особено пушено месо.  Никакъв алкохол.    Здравето ви е свързано с кухнята и храненето!  Много е важно да се пие настойка от градински чай. Който пие постоянно това, то ще има силен имунитет. В градинският чай се съдържат всички ферменти, от които се нуждаят жлезите.   Необходимо е да се придържате към следните правила: √ Не яжте повторно затоплено ядене √ Постоянно пийте настойка от градински чай √ Не съхранявайте в дома си отрови( нафталин, камфор, отровни аерозоли) При наличие на подобни отрови, заболяванията се лекуват трудно.    На пациентите често им се преписват бани с минерални извори, но в повечето случаи не носят успех.Те биха подействали само,ако се пие ,успоредно с това, бъбречен чай. Преди подобни бани се пият капки за сърце ( 20-30 капки настойка от валериан или глог)   Чай за бъбреци Моята смес:  √ полски хвощ 15 г.,  √ коприва10 гр.( добре е да е събирана през пролетта),  √ пача трева 8 г.(бел.авт. други наименования са пачина, кокоша лина, див фасул, червенка. Латинското му √ наименование е Polygonum aviculare L.) ;  √ жълт кантарион 6 гр. Това количество стига на човек за около три седмици. Щипка от сместа ( вземате с палеца, показалеца и средния пръст) и я киснете в чаша гореща вода 10 мин, а след това се прецежда. Отцедената отвара се залива с още две чаши гореща вода и се слага да кипне 10 минути. Отново се прецежда и се разбърква.Навярно възниква въпрос”Защо чаят за бъбреци се подготвя по този начин?” В него присъстват пет вещества, които не трябва да кипват, защото се разпадат. Има и шесто ( силициева киселина), която се получава след 10 минутно варене и отцеждане на отварата. Чаят за бъбреци може да се пие само три седмици, по половин чашка студена настойка сутрин, на гладен стомах, обед и вечер, преди сън. След лечението трябва да направите , най-малко, две-три седмици почивка. По това време диетата не трябва да включва месо, супи, телешко и свинско!
 Настойка от градински чай
За да се получи настойка от градински чай, билката се кисне 10 минути в го реща в вода, докато не кипне водата 3 минути. Една, максимум две чайни лъжички градински чай се изсипват в кипяща вода ( Ѕ л) и се оставя да поври три минути, а след това се прецежда. В билката има много етерични масла, които трябва да се разтворят, но в настойката не е необходимо да присъстват и за това градинският чай се вари само три минути. Това е достатъчно време, за да се могат маслата да се разтворят и в този момент в разтвора влизат и жизненоважни ферменти, необходими за жлезите, гръбначния стълб и междупрешления хрущял. За това е желателно да се пие тази настойка цял живот.  По този начин няма да ви грозят никакви болести. След триминутното кипене, чаят се прецежда и в него се добавят жълт кантарион, маточина, мента и т.н. всичко това се оставя да се кисне още 10 минути.

/  Рудолф Бройс е лечител от Австрия, образован и интелигентен човек, който е имал невероятно разбиране и любов към хората. Роден през 1899 г., той насочва вниманието си към намиране на алтернативни методи за лечение на рак и други заболявания, пред тези, предлагани от традиционната медицина.  Обикновена немска книга написана преди повече от 300 години, която излага ползата от използването на плодови и зеленчукови сокове за лечение, привлича вниманието му и ръководи работата му през остатъка от живота.   Сурови сокове от плодове и зеленчуци винаги са били използвани и се препоръчват в природната медицина, като част от лечебната програма за много заболявания и хронични оплаквания. Суровите сокове съдържат антиоксиданти и живи ензими, които науката е идентифицирала като наложителни, част от диета на всеки, ако искате да сте здрави и да поддържате защита срещу токсините на околната среда днес.   Соколечение, без приемане на твърда храна, като форма на гладуване за период от 42 дни, през който се вземат различни билкови чайове и сокове за детоксикация, според Рудолф Бройс укрепват имунната система, следствие на което почистват и премахват раковите клетки.  На този фон, Рудолф Бройс развива своя метод за лечението на рак, използвайки терапевтичните свойства на зеленчуковите сокове и билковите чайове./
Още по темата

Маточина



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1381704
Постинги: 861
Коментари: 2784
Гласове: 4856
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930