Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2015 09:48 - Пълният глад на д-р Емилова е вреден като диета
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 845 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.05.2015 10:01


- Аз не съм противник на гладуването, ако то се използва за лечение на някаква болест. Но не мога да го одобря като метод за физическо отслабване. Когато топим килограми чрез гладуване, то не сваля телесни мазнини, а мускулна маса. Нека да отидем в центъра на така известната д-р Емилова с някой, който има нужда от отслабване. Минават 10 дена, правим сравнение с мерките преди и след, стискаме му ръката, че е отслабнал с еди-колко си килограма. След това обаче той си връща стария начин на хранене и се започва възвръщане не на мускулна маса, а на мазнини. Точно това е йо-йо ефектът, за който се говори.

...
Истинската диета включва солидно ядене по 5 пъти дневно на здравословни храни. С нея д-р Огнян Симеонов е лекувал диабет, хашимото, та дори и различни видове на рак.

.... -Какви са тези храни, които включвате в диетите си?
- Всичко, което не е полуфабрикат, всички храни, които са природни – плодове, заленчуци, с изключение на картофите и ориза. Те фигурират минимално в моите хранителни режими. Позволява се и хляб, но само пълнозърнест. Има около 3-4 фирми, които предлагат наистина такъв вид хляб, от кълнове, а не боядисан. Наблягам и на протеините – риба, пилешко, пуешко крехко месо, може и свинско, но да не е тлъсто. Колбасите абсолютно ги отхвърлям, а най-вредният продукт от всичко на пазара, е маргаринът.Той представлява трансмастни киселини, които категорично нямат работа в организма. Друг основен проблем е прекаляването със захарта, която се съдържа в полуфабрикатите. Една лъжица захар е равна на 300 г шопска салата. Медът действа по същия начин, не казвам, че е вреден, но калорийната му стойност е доста висока. Има една билка, стевия, която препоръчвам на всички, особено на диабетиците. Тя може да замести всички видове подсладители и е безвредна.

.... - Вие сте лекувал редица болести чрез хомеопатия и спазването на хранителен режим. Кои са те?
- В момента една от най-нашумелите болести е хашимотото, т.е. т.нар. „двойна гуша”. Аз обаче категорично я отхвърлям като епикриза. Като дойдат при мен пациенти с подобна диагноза, дори не я и прочитам, защото знам какъв е принципът при правенето на диагностиката.

По същия начин стои въпросът с диабета. Навсякъде се твърди, че инсулинозависим диабет не се лекува. Аз обаче съм помагал в подобни случаи и то на 100%. Моят метод е само с хранителен режим и евентуални добавки. Имам документирани случаи с телефонни разговори, с епикризи и пр., в които съм помогнал инсулинът да се спре.

Лекарствата са си лекарсва, но хормоните, които се изсипват чрез храната в тялото са стотици пъти по-силни. Още един пример: при високо кръвно налягане, всички лекари предписват съдоразширяващи медикаменти. Вместо да дадат на пациентите лекарство, което да изчисти тези съдове и те да функционират нормално. В България има един-единствен апарат – метатрон, който прави пълна диагностика на тялото и открива първоизточника на болестта. Това обикновено е някакъв паразит, който след това ние премахваме чрез хомеопатични средства. Като цяло съм привърженик на тибетската медицина и на хомеопатията.

Пълният глад на д-р Емилова е вреден като диета още по темата :ЗАХАРНИЯТ ДИАБЕТ Е ЛЕЧИМ!- Д-р Г. Гайдурков



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1381573
Постинги: 861
Коментари: 2784
Гласове: 4856
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930