Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 13:32 - РЕВА ОТ ЯД, РЕВА ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ, РЕВА ОТ ОБИДА.
Автор: elenkokoschkov Категория: Други   
Прочетен: 947 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.03.2015 10:39


Хем ми се пише, хем не ми се пише за да ви опиша моят татко как си отиде, защото ще го преживявам отново и отново.

 ДАЛИ СА МУ ПРАВИЛНАТА ДИАГНОЗА, НО КАТО ГО ИЗПРАЩАТ В ОКРЪЖНА БОЛНИЦА НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ДИАГНОЗАТА НА ПРЕДНИЯ ЛЕКАР , ЗА КОЙТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е И МНОГО ДОБЪР ДИАГНОСТИК.

Не съм била в момента тогава в болницата, брат ми е бил там. Говори ми за грубото отношение на лекарката към татко.

Татко се е свивал от силна болка, говорил е, че от болки не може дори да вижда. А лекарката казала, че татко се е натровил с алкохол и заради това не вижда. 

А ТАТКО НЕ ПИЕ, АКО ПИЕ СЛУЧАЙНО ПИЕ ВИНЦЕ , КОЕТО ГО МЕШАШЕ СЪС ЛИМОНАДА. ПО ГОЛЯМОТО КОЛИЧЕСТВО ВИНАГИ БЕШЕ ЛИМОНАДАТА.

Ей, това много ме ядоса, и грубото отношение. Пиша ви сега и рева, а минаха три години от тогава.

Рева от яд, рева от безпомощност, рева от обида.

И много жалко, че лекарката е била млад човек. Много рано е станала циник, евалла и, и за вярната диагноза за алкохолното натравяне.

ВИНАГИ ЩЕ МЕ БОЛИ, ЧЕ ТАТКО СИ Е ОТИШЪЛ В ГОЛЕМИ МЪКИ .
За съжаление лекарите които са установили диагнозата на първият лекар, дойдоха на смяна много късно. Тате вече си отиваше.

Съжалявам, че точно тези лекари не са били до него, защото бяха много внимателни.  А не да те оставят да умреш в мъки и да те увикват докато си отиваш.

Извинявам се, пиша несвързано, но отново преживявам това  и не мога да си наредя мислите.
12.2014

Съвременната Медицина в пълния си блясък.
На това  му се вика ЗДРАВЕ (ОПАЗВАНЕ), т.е. опазват ни от здравето ,като ни тикат зорлем към СМЪРТТА !!!
Алилуя, аалилууя ,ааалилуууя......

Няма изцеление от болките и болестите ,има  здраве(опазване)!!!!

Случайно или не всички медицински заведения носят имена на светци и светици!!!

ОПАЗИЛ НИ  БОГ !!??!!!!
...
Съвременната Медицина е идолопоклонническа религия, защото тя обожествява не живи същества, а механични процеси.

Тя измерва своя успех не с количеството спасени души или животи, а с честотата на използване на едно или друго оборудване и с донесената от тези процедури печалба.
...

Ако досега не ви е станало ясно, защо Църквата на Съвременната Медицина е варварски идолопоклонническа и трябва да бъде разрушена, вгледайте се в очите на Божеството.
БОГЪТ НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА Е СМЪРТТА.

... КОЛКО СМЪРТОНОСНА Е ЦЪРКВАТА НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА СТАВА ОЧЕВИДНО, КОГАТО ЛЕКАРИТЕ СЕ ВДИГАТ НА СТАЧКИ.

През 1976 в столицата на Колумбия Богота всички лекари, с изключение на тези от бърза помощ, изчезнали от работните си места за 52 дни. „Националният католически вестник" описал „редица необичайни странични ефекти" на тази стачка.
Нивото на смъртност спаднало с 35%. Представител на Националната асоциация на погребалните бюра заявил: „Това може и да е съвпадение, но е факт."

В окръг Лос Анджелис нивото на смъртност спаднало с 18%, когато през 1976 лекарите излязоха на стачка срещу повишената стойност на застраховката в случай на лекарска грешка. Д-р Милтън Ремър, професор от Управлението по здравеопазване от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, проведе изследване в 17 големи болници и установи, че в този период били направени е 16% по-малко операции.
Щом стачката завърши и медицинската машина заработи отново, нивото на смъртност се покачи до това от преди стачката.

Същото се случило и в Израел през 1973, когато лекарите ограничили работата си с пациенти до 7000 приема срещу предишните 65 000.
Стачката продължила 1 месец.
По сведения на Ерусалимското погребално общество, нивото на смъртност в Израел спаднало с 50%. Такъв кардинален спад на нивото на смъртността не бил регистриран от времето на предишната стачка на лекарите - 20 години преди тази!
Когато помолили лекарите да обяснят този феномен, те отговорили, че тъй като приемали само спешни случаи, могли да приложат най-добрите усилия за лечение на действително болните хора. Когато на лекарите не им се налагало да слушат всекидневните - сиреч маловажни - оплаквания на средностатистическите пациенти, те могли да се посветят на по-важната работа - спасяването на живота.

Това не е лош отговор.

..
ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА, СМЪРТТА Е РАЗВИВАЩ СЕ ОТРАСЪЛ. Няма да намерите медицинско списание, което да не съобщава за последните новини на тема контрацепция, аборти, стерилизация, генетични консултации и мониторинги, амниоцентеза, нулев прираст на населението, „достойна смърт", „качество на живота" и евтаназия.
Всички тези видове дейност имат за цел възпрепятстване на живота или неговото прекратяване. ... Един от духовните провали през последните 20 години е въвеждането от Църквата на Съвременната Медицина на КОНТРОЛА НАД РАЖДАЕМОСТТА НА ВСЯКА ЦЕНА. Тук става най-очевидна разликата между духовния и физическия „грях". Контролът над раждаемостта сам за себе си не е аморален. Въпреки това някои методи на този контрол са неверни от биологична гледна точка, понеже те оказват негативно влияние върху живота на този, който използва тези методи.
НЕ ГОВОРИМ ВЕЧЕ ЗА ПЪЛЕН ОТКАЗ ОТ МЕТОДИ КАТО ХОРМОНАЛНИТЕ КОНТРАЦЕПТИВИ ИЛИ ВЪТРЕМАТОЧНИТЕ ПЕСАРИ.
Ако лекарите признаваха пред всяка жена, какви реални опасности крият тези методи, и позволяваха на всяка от тях да прави информиран избор, би имало по-малко проблеми. Но лекарите никога не дават на пациентите възможност да се съгласят на дадена процедура или да се откажат от нея, претегляйки биологичния риск и желанието на жената да изложи живота си на опасност.

ТЕ ПРОСТО ИГНОРИРАТ БИОЛОГИЯТА, ИГНОРИРАТ ФАКТА, ЧЕ ОПРЕДЕЛЕНА ПРОЦЕДУРА МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ ВРЕДА, ОТКОЛКОТО ПОЛЗА.
Тяхната преданост към такова невежество е толкова голяма, че единственото обяснение може да бъде това, че дълбоката цел на Съвременната Медицина е да задържа преданите си слуги чрез невежество. ... ЛЕКАР, ГОВОРЕЩ НА ПАЦИЕНТА, ЧЕ НЯМА НАДЕЖДА ЗА ЖИВОТ, НЕ ПРАВИ ЗА НЕГО НИЩО ДОБРО. Преди всичко, лекарят проявява изключителна самонадеяност,  смятайки, че неговата сила е единствената, която може да възстанови здравето на пациента. Да кажеш на пациента, че умира е равносилно на проклятие. Пациентът вярва в него и то се сбъдва.

...
СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА В НАШИ ДНИ Е ПРИГОДЕНА ПОВЕЧЕ ЗА УБИЙСТВО, ОТКОЛКОТО ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ. Това най-ясно се забелязва в началото и в края на живота, когато животът е по-крехък и смъртта - по-близо и когато е по-лесно смъртта да бъде приписана на „естествени причини".
...
Когато настъпи този момент, цялото внимание на Църквата е насочено към вашето участие в Главното Тайнство. Подобно на католическа меса, която се отслужва в чест на Възкресението, вашата смърт в реанимацията се явява височайше тайнство.
ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ЦЕРЕМОНИИ СА ТОЛКОВА ЗАСЕКРЕТЕНИ, ЧЕ ВИ ОТДЕЛЯТ ОТ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО, ПОДОБНО НА РИТУАЛНИТЕ ЖЕРТВИ ОТ ПРИМИТИВНИТЕ РЕЛИГИИ, КОИТО БИЛИ ДЪРЖАНИ ОТДЕЛНО ОТ РОДНИНИТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ НАМЕСВАТ ТЕ В МАШИНАЦИИТЕ НА ЖРЕЦИТЕ. ВМЕСТО ДА ВИ ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДЪРЖИТЕ РЪКАТА НА ВАШИЯ БЛИЗЪК, ВИ ВРЪЗВАТ КЪМ НАЙ- ДОБРИТЕ И НАЙ-НОВИТЕ ЕЛЕКТРОННИ БЕЗПОЛЕЗНИ ДРЕБОЛИЙКИ. НАКРАЯ, ДЪЛБОКО В СВЕТАЯ СВЕТИХ НА ХРАМА, ВИЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ОБЕЩАНИЕТО И СЕ ПРИЧЕСТЯВАТЕ ПРЕД БОГА НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА.

ДОКТОР СМЪРТ - Д-р Робърт Менделсон



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenkokoschkov
Категория: Други
Прочетен: 1381108
Постинги: 861
Коментари: 2784
Гласове: 4855
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930